Резултати претраге

Alanja za život i odmor

Поставио admin на април 3, 2021
0

Alanja (Alanya), ranije Alije, turistički grad koji se nalazi oblasti Antalija u Sredozemnom regionu Turske. Grad je udaljen 165km od Antalije.

Nalazi se na malom poluostrvu koje izlazi na Sredozemno more, ispod planinskog venca Taurus. Sredozemna klima, prirodne turističke atrakcije i mnoga istorijska nasleđa čine Alanju popularnim mestom pogodnim za turizam. Turizam u Alanji je naglo rastao 1958. godine zahvaljujući dominantnoj industriji u tom gradu, koja je imala veliki broj radnih mesta, što je ujedno doprnelo broju stanovnika Alanje. Letnja sportska dešavanja i kulturne predstave su zauzele bitno mesto u Alanji.

Zbog pozicije na jugu Turske, Alanja ima 300 sunčanih dana, što pogoduje turizmolozima, ribarima, lokalnim plantažerima da stanovništvu grada uvek obezbede da ima sveze proizvode po niskim cenama, a ljubaznost lokalnog stanovništva privlači turuste da se iznova vraćaju u Alanju.

Plaže su pešćane, široke i duge, pogodne za porodice sa malom decom. U gradu ima dosta velikih marketa, restorana, butika…, sa niskim cenama.

Alanja je idealno mesto za odmor i zaradu.

Оставите одговор

Ваша емаил адреса неће бити објављена.

  • Napredna pretraga

    0 € до 1.500.000 €

Упоредите огласе