How To Find Us

Merkez Mah. Isa Kücülmez Cad. Four Season Apt. No: 44/A Kestel Alanya 07420 Turkey

Радно време

Ponedeljak-Petak 09:00 - 20:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedelja 10:00 - 18:00
кликните да бисте омогућили зумирање
loading...
Нисмо нашли резултате
отворите мапу
Поглед Роадмап Сателит Хибрид Терен Моја локација Цео екран Прет Следећи
Резултати претраге

New Life Turkey

Merkez Mah. Isa Kücülmez Cad. Four Season Apt. No: 44/A Kestel Alanya 07420 Turkey
Мобилни: +381641664431

O nama

New Life Turkey je investiciono-posrednička Agencija sa dugogodišnjim iskustvom u izgradnji i prodaji nekretnina u Turskoj, sa profesionalnim timom.

Bavimo se kvalitetnom izgradnjom nekretnina, na atraktivnim lokacijama, sa veoma dobrim sadržajima. Nekretnine koje gradimo imaju zajednički otvoren/zatvoren bazen, teretanu, fitnes salu, sauna, hamam, parking. Apartmani po želji kupca u saradnji sa našim timom mogu biti namešteni ili prazni. Sve naše nekretnine su arhitektonski pristupačne za osobe sa invaliditetom

Kod posredničke prodaje drugog lica ili investitora, za svaku nekretninu proveravamo ispravnost dokumentacije nekretnine pre nego istu ponudimo našim kupcima.

Naši kupci su klijenti iz celog sveta. Nekretnine turske riviere-Alanji su u ekspanziji zbog odnosa cene i kvaliteta, pozicije, klimatskih uslova (300 sunčanih dana u godini), uslova boravka, cene i kvaliteta usluga života, kvaliteta zdravstvenih usluga, bezbednosti, ljubaznosti lokalnog stanovništva, dobre infrastrukture.

Kupovina nekretnine u Turskoj, posebno Alanji nije samo novi dom za odmor i uživanje, već mogućnost da izdavanjem vratite uložena sredstava, a kasnijom prodajom zaradite.

Ekonomija Turske je među najbrže rastućim u svetu, a cene nekretnina su najniže u Evropi, posebno imajući u vidu da zemlja izlazi na četri mora i dva kontinenta i da je magnat u turizmu.

Kao agencija, vodimo računa o svakom našem kupcu. Vaše je da dođete na aerodrom u Antaliji ili Alanji-Gazipaša, a naše je da vam obezbedimo prevoz od aerodrom do Alanje i nazad, smeštaj za vreme boravka kupovine nekretnine, asistenciju za vreme boravka.

Nakon kupovine nekretnine, naša saradnja se nastavlja kao podrška daljem korišćenju vašeg novog turskog doma.

Контактирајте нас

Можете одговорити на приватне поруке са странице "Инбоx" на вашем корисничком налогу.
  • Napredna pretraga

    0 € до 1.500.000 €

Упоредите огласе